Retouraanvraag

Je wilt een product naar ons terugsturen. Uiteraard bieden wij je deze mogelijkheid.

Iedere klant kan bij ons, binnen 14 dagen na aflevering van de bestelling, zonder opgaaf van reden zich beroepen op het herroepingsrecht. Het gebruik hiervan is aan wettelijke regels gebonden. Wij verwijzen je hiervoor naar artikel 6 t/m 10 uit de door ons gehanteerde Algemene Voorwaarden van het Webshop Keurmerk. Indien je aan deze voorwaarden voldoet garanderen wij de volledige terugbetaling van het totale aankoopbedrag (inclusief de verzendkosten) binnen uiterlijk 14 dagen.

Voor een snelle en correcte afhandeling, is het belangrijk dat je het artikel eerst retour meldt via onderstaand retourformulier. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op. Ook zou je het Modelformulier voor herroeping onderaan de Algemene Voorwaarden kunnen gebruiken.

Tot slot wijzen we je er op dat retourzendingen voor risico van de koper zijn. Dit houdt in dat WASMij niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag de transporteur daarom altijd om een traceercode en bewaar deze goed.


RETOURFORMULIER

* Voornaam:


* Achternaam:


* E-mailadres:


* Telefoon:


* Bestelnummer:


Besteldatum:

Productinformatie en reden van retour

* Merk:

* Model:

Aantal:
* Reden van retour:
Product is geopend:


Fout(en) of andere opmerkingen:
Voer de onderstaande code in:


View Mobile / Standard