Betalen met onder rembours

Een rembourszending is het bezorgen van een brief of postpakket waarbij op het bezorgadres (of bij afhalen op het postkantoor) een bedrag (meestal de kosten van het pakket plus de rembourskosten voor de bezorgdienst) per PIN betaald dient te worden aan het postbedrijf of de koeriersdienst.
  BETALEN BIJ AFLEVERING!

 

REMBOURS BIJ WASMij

Kies je er voor de bestelling te laten bezorgen onder rembours, dan dien je pas te betalen bij aflevering aan de chauffeur, postbode of koerier. Let op, je kunt alleen met PIN betalen!

Voor een verzending onder rembours betaal je minimaal €19,90 aan verzendkosten. Circa 1/3 van alle bestellingen onder rembours wordt namelijk uiteindelijk niet aangenomen door de klant. Om deze reden brengen wij dit bedrag in rekening als risicodekking. In deze €19,90 zijn ook de extra kosten die de bezorgdienst aan WASMij in rekening brengt meegenomen.

Bij verzending onder rembours betaal je pas op het moment dat het pakket ook daadwerkelijk wordt aangeboden door de koerier.

Wanneer je voor de betaalwijze onder rembours kiest, nemen we altijd telefonisch contact met je op om de bestelling te verifiëren.Pluspunt(en) onder rembours:

1) Je betaalt pas nadat je je bestelling hebt ontvangen.

 

Minpunt(en) onder rembours:

1) Relatief hoog tarief verzendkosten, minimaal €19,90.

2) Het is alleen mogelijk om per PIN het bedrag te voldoen.

3) Een verzending onder rembours wordt niet afgeleverd bij de buren. Dit kan natuurlijk ook een voordeel zijn.

4) Levertijd is 1-2 dagen langer dan aangegeven bij elk product.

 

 

View Mobile / Standard