Over WASMij

 

Beste bezoeker,

Leuk dat je interesse toont in onze winkel. Op deze webpagina vind je informatie over onze webwinkel en vertellen we je meer over de merken en producten die we voeren. Ook kom je op deze pagina meer te weten over de kwaliteit en service die wij nastreven. Ten slotte vind je onderaan deze pagina onze bedrijfsgegevens en de openingstijden van onze klantenservice.

Wil je eerst meer weten over hoe je een bestelling kunt plaatsen, de betaalmogelijkheden en de bezorgmethoden en/of -kosten? Via het informatiemenu (links) kun je direct naar deze onderwerpen gaan. 

Hartelijke groet,

Het WASMij team

 

OVER ONS

WASMij is gevestigd in de mooie streek de Achterhoek/Twente. Uiteraard bezorgen we onze producten in heel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van wasmachines, wasdrogers en vaatwassers van bekende en gerenommeerde merken, zoals Bosch Siemens, AEG Miele en Samsung. Zoals de naam van onze winkel aangeeft richten wij ons alleen op die type producten waarmee gewassen kan worden en natuurlijk verkopen we hierbij ook de bijbehorende accessoires. Binnen ons team beschikken wij over deskundige medewerkers die jarenlange werkervaring hebben in de advisering en verkoop van witgoed. We werken nauw samen met gecertificeerde installatie-, reparatie en transportbedrijven. Hierdoor kunnen wij jou als klant de best mogelijke service bieden.

 

WAAROM KIEZEN VOOR WASMIJ?

Wij van WASMij zijn van mening dat we door ons te richten op een relatief klein segment, namelijk de verkoop van machines rondom wassen, de ontwikkelingen in onze branche nauwgezet kunnen volgen. Hierdoor blijft onze ervaring en deskundigheid gewaarborgd en dit komt vervolgens onze klanten ten goede. De grootste voordelen die WASMij haar klanten biedt zijn:

  1. 1) Wasmachines, wasdrogers en vaatwassers van gerenommeerde merken tegen scherpe prijzen!
  2. 2)  Breed assortiment met daarin ook machines en merken die je haast nergens tegenkomt.
  3. 3) Uitgebreide productinformatie, onderhouds- en wasinstructies, handige video's, testuitslagen, reviews door andere gebruikers en handige weblinks naar fabrikanten en vergelijkingsites.
  4. 4) Zoekagent, wanneer je een specifiek product zoekt van één van de merken die wij voeren stuur ons dan een e-mail. Wij bieden je graag een vrijblijvende prijsopgave aan.
  5. 5) Uiteraard bieden wij diverse betaal- en bezorgmogelijkheden, maar ook aansluitservices en verlengde garanties aan om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken.
  6. 6) Deskundige aankoopadvisering, vakkundige aansluit- en reparatieservices door gecertificeerde medewerkers.
  7. 7) Onze webwinkel is aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Consuwijzer, de overheidsinstantie voor praktisch advies over je rechten als consument, gaf Stichting Webshop Keurmerk onlangs bij de keurmerkentoets een 10 als eindscore.

 

ONS ASSORTIMENT

Merken
Ons assortiment bestaat vooral uit machines van Bosch, Siemens, AEG, Samsung en Miele. In de toekomst zal het aantal merken verder worden uitgebreid. Waarbij we beginnen met de merken die je op onze homepage aantreft.

Productrange
Vanzelfsprekend bieden we het gangbare assortiment van deze merken aan tegen concurrerende prijzen. Daarnaast doen we ons best om ook overjarige modellen met flinke kortingen en exclusievere machines aan te bieden die je niet (meer) in reguliere witgoedwinkels aantreft.

Productinformatie
We willen ons op dit gebied graag positief onderscheiden van andere webwinkels. Bij elk apparaat doen we ons best om zoveel mogelijk informatie te verzamelen. Via door ons geselecteerde weblinks kom je rechtstreeks op de website van fabrikanten of vergelijkingsites waar een schat aan informatie te vinden is. Denk hierbij aan testverslagen, reviews en productvideo’s etc.

 

KWALITEIT EN SERVICE

Naast scherpe prijzen en een uitgebreid assortiment, zullen we er alles aan doen om onze klanten tevreden te stellen en natuurlijk te houden. Dit bewerkstelligen we door alleen producten te verkopen die direct vanuit onze voorraad of die van onze leveranciers leverbaar zijn. De informatie bij de aangeboden producten is met grote zorg samengesteld. Daarbij bieden we alle voordelen op het gebied van eenvoudig bestellen, veilig betalen, (verlengde) garantie, bezorging en het retourneren van artikelen.

Eenvoudig bestellen
Als klant word je tijdens het verkooptraject van elke stap op de hoogte gehouden. Maar ook na de levering van je bestelling doen we ons best om eventuele vragen, klachten of garantieverzoeken goed af te handelen. Lees hier meer over bestellen.

Veilig betalen
Bij WASMij kun je op verschillende manieren betalen. Zo kun je je bestelling direct betalen via iDEAL, PayPal of met creditcard, maar ook via eigen overschrijving of onder rembours. Daarnaast kun je voor het betalen van je bestelling ook gebruik maken van WASMij cadeaubonnen of waardecoupons. Het plaatsen en afrekenen van je bestelling gebeurt altijd in een beveiligde internetomgeving. Lees hier meer over betalen.

Betrouwbare bezorging en service
Zoals gezegd verkopen we alleen apparaten die direct uit voorraad van ons of onze leveranciers leverbaar zijn. De levertijd, die bij elk product wordt vermeld, geldt wanneer je op werkdagen voor 14.00 uur je bestelling plaatst. Uiteraard hoort het aangeven van een gewenste bezorgdatum ook tot de mogelijkheden. Per bestelling binnen Nederland berekenen we tussen de €0,00 en  €29,90 aan bezorgkosten. De hoogte van de bezorgkosten is afhankelijk van het type product en het bestelbedrag. Daarnaast kun je je bestelling ook laten aansluiten. Ook het laten uitvoeren van kleine aanpassingen zoals de draairichting van een deurtje veranderen behoort tot de mogelijkheden. Lees hier meer over onze bezorgmogelijkheden en hier over onze extra montageservices

Retourservice
Het kan voorkomen dat een artikel uit ons assortiment niet bevalt. Natuurlijk proberen we dat zoveel mogelijk te voorkomen door onze bezoeker goed van informatie te voorzien, maar gebeurt het toch dan kun je het artikel binnen 14 dagen terugsturen. Na ontvangst van het artikel storten wij het aankoopbedrag z.s.m. aan je terug. Lees hier meer over retourneren.

Contact
Wij doen er alles aan om het onze bezoekers en klanten zo makkelijk en duidelijk mogelijk te maken. Mocht je een vraag hebben, kijk dan bij veelgestelde vragen. Grote kans dat je daar het antwoord op je vraag vindt. Uiteraard kun je ook altijd contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord via e-mail of telefoon. We helpen je dan zo snel mogelijk met je vraag. Onze contactgegevens vind je hier.

 

ALGEMENE BEDRIJFSGEGEVENS

Handelsnaam
WASMij (onderdeel van DuWaal)

Vestigingsadres
Kastanjelaan 6
7241 DZ  Lochem
Nederland

Postadres
Rembrandtstraat 37
7471 HP Goor
Nederland

Juridische gegevens
KvK: 52321584
BTW: 137456670B01

Bankgegevens
ING bankrekeningnummer: 6025764 t.n.v. DuWaal te Lochem
IBAN: NL11INGB0006025764
BIC: INGBNL2A

Bereikbaar via
Telefoonnummer: +31(0)573-743100

 
Openingstijden klantenservice
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.
 
Afwijkende openingstijden klantenservice WASMij in 2015:
 
01-01-2015 | Nieuwjaarsdag - Gesloten
03-04-2015 | Goede Vrijdag - Gesloten
05-04-2015 | Tweede Paasdag - Gesloten
27-04-2015 | Koningsdag - Gesloten
04-05-2015 | Dodenherdenking - Vanaf 17:00 uur gesloten
05-05-2015 | Bevrijdingsdag - Gesloten
14-05-2015 | Hemelvaartsdag - Gesloten
25-05-2015 | Tweede Pinksterdag - Gesloten
05-12-2015 | Sinterklaasavond - Vanaf 16.00 uur gesloten
25-12-2015 | Eerste Kerstdag - Gesloten
26-12-2015 | Tweede Kerstdag - Gesloten
31-12-2015 | Oudejaarsdag - Gesloten
 
 
View Mobile / Standard