Vragen?
 Stuur ons een e-mail
Of bel: +31 (0)573 743100
(lokaal tarief)
  Wij zijn geopend op: ma, di, wo, do, vr & za.
Bekijk hier onze openingstijden.

Onze voordelen
Bedenktijd: 14 dagen
Garantie: 2 of 5 jaar
Bezorging: altijd gratis
Zelf bezorgdatum kiezen
Gratis plaatsen en aansluiten
Oude machine gratis retour
Aangesloten bij keurmerk:
 

Volgens de Consumentenbond en de Consuwijzer, de overheids-instantie voor praktisch advies over je rechten als consument, is dit één van de beste keurmerken.

Samsung was- droogcombinatie WD806P4SAWQ

Samsung was- droogcombinatie WD806P4SAWQ

Merk: Samsung
Model: WD806P4SAWQ
Beschikbaarheid:Niet op voorraad
Prijs: €798,00
Ex. btw: €659,50
Samsung was- droogcombinatie WD806P4SAWQ 8 kg EcoBubble White Crystal deur. De baanbrekende Ecobubble™-technologie slaat wasmiddel en water tot schuim voordat de cyclus begint en genereert reinigende bubbels die sneller doordringen in het weefsel dan geconcentreerd wasmiddel. Was kleding net zo effectief in koud water als je in warm water zou doen. Het koude water is zacht voor je kleding en beschermt waterafstotende weefsels.
De digitale inductiemotor heeft geen borstels waardoor de temperatuur veel lager kan en het energieverbruik minder is dan bij motoren in de oudere wasmachines van Samsung. En omdat hij minder bewegende delen heeft, heeft hij ook een langere levensverwachting. Daarom durft Samsung op de motor van zijn volgende generatie wasmachines 10 jaar garantie te geven.

 

   
  Via bovenstaande knop kom je rechtstreeks op officiële website van de fabrikant. Daar vind je alle informatie over: speciale functies, technische details, energie- en waterverbruik, etc.

 

Algemeen & functies
Maximaal vulgewicht (kg) 8
Maximale centrifuge snelheid (rpm) 1400
Energie & Milieu
Energie-efficiëntieklasse (EU)
Geluid
Geluidsniveau centrifugeren (dB)

Schrijf een review

Naam:

Jouw beoordeling: Opmerking: HTML-code wordt niet vertaald. Oordeel: Slecht           Goed Voer onderstaande code in:View Mobile / Standard