Reparatie en garantie

 

De garantie is wanneer je bij ons een wasmachine, wasdroger of vaatwasser koopt niet anders dan bij een winkel met een fysieke showroom. In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in deze garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Een aantal fabrikanten stelt dit zelfs verplicht.

 

BESCHADIGDE/VERKEERDE MACHINE ONTVANGEN

 
Controleer bij ontvangst van het artikel of het juiste product onbeschadigd en compleet afgeleverd is. In het geval dat het product bij je wordt afgeleverd door onze transportservice, wordt je gevraagd om te tekenen voor onbeschadigd ontvangst van het juiste product. Teken alleen als je hier zeker van bent. Als blijkt dat je toch een verkeerd product en/of beschadigd product hebt ontvangen, dan dient je zo snel mogelijk na ontvangst (we verzoeken je dit binnen 48 uur te doen) aan ons te melden via e-mail of telefoon.
 
 
STANDAARD FABRIEKSGARANTIE
 
Fabrieksgarantie houdt in dat het product door de fabrikant wordt hersteld of door een gecertificeerd reparatiebedrijf. Bij groothuishoudelijke apparatuur zoals wasmachines, wasdrogers of vaatwassers komt de fabrikant aan het huis om het probleem te verhelpen.

In het verleden kreeg men op alle apparatuur 1 jaar fabrieksgarantie, dit is vanaf 2001 veranderd. Vanaf dat moment wordt op alle witgoedapparatuur 2 jaar garantie gegeven. Inmiddels hanteren diverse merken een langere garantieperiode zodat u als klant meer zekerheid heeft. Op de informatiepagina van elk product wordt de standaard garantieperiode vermeld.
 
 
PROCEDURE GARANTIEGEVALLEN
 
WASMij neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen. We zijn dit als winkel immers wettelijk verplicht. Wij adviseren je daarom om bij gebreken eerst contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem eenvoudig telefonisch of viam e-mail te verhelpen en anders helpen onze medewerkers je met de juiste nummers en het adres van de servicedienst. In bepaalde gevallen kan het ook handiger zijn als je zelf direct contact opneemt met de fabrikant. Hieronder vind je alle contactgegevens van de fabrikanten waarvan wij producten verkopen.
 
 
 
View Mobile / Standard